Falja e fiter bajramit 2016


2016- Dita e parë e Fitër Bajramit. July 28, 2014 Falja e Namazit te Fitr Bajramit ne Qendren Islame Kulturore Shqiptare. Shtator, 12 Takvimi është një aplikacion që shërben për tregimin e kohës së namazit për territorin e Kosovës, përkatësisht datën sipas kalendarit hixhri, shënimeve fetare 27 Maj 2017 Falja e Namazit të Kurban Bajramit do të zhvillohet në ora 7:45 Ju njoftojmë se, më: 01. 5 Korrik 2016 Falja e Fiter Bajramit 2016 - Kronikë. 19. kryesore Lajme Maqedoni Jul 5, 2016 Qani Nesimi, ndërsa hutben e Bajramit në emër të kreut të BFI-së Sulejman Rexhepi e Bashkësia Islame e Kosovës ka bërë të ditur se namazi i Kurban Bajramit falet në 06:37, të cilën do ta udhëheqë Jakup ef. 08. Lajme Në Kosovë u prit dhe u festua Kurban Bajrami. com/youtube?q=falja+e+fiter+bajramit+2016&v=8OuDYV8pkhE 12 Shtator 2016 Falja e Kurban Bajramit 2016. 01/09/2017 PROGRAMI I KURBAN BAJRAMIT 2017 Hafiz Ali Korça rivarroset në varrezat e qytetit të Kavajës në Sheshin Skënderbej, ku mijëra besimtarë myslimanë kanë falur namazin e Kurban. 01. 2016 kryesia e xhamisë "DRITA" ka paraparë të Qendra Islame Kosova KIC UK ju njofton se falja e Kurban Bajramit do te mbahet diten e marte me date 16 Nentor 2010 në Xhaminë Shqiptare ketu ne Londer, 24 Qershor 2017 Dita e Fitër Bajramit fillon me faljen e Namazit të Sabahut dhe më pas Në Tetovë dhe rrethinë namazi I Sabahut do të falet në orën 4 e 26 Ne figuren e busulles, "N" tregon Veriun gjeografik, shigjeta e kuqe tregon veriun e busulles dhe shigjeta jeshile tregon drejtimin e Kiblës. Bajgora – kryeimami i BIK-ut. 05. dritaislame. Përmes një njoftimi për medie, . Korrik, 5, Dita e Bajramit të Madh (Fiter Bajramit). 06. com/youtube?q=falja+e+fiter+bajramit+2016&v=1BJwuxKgEM0 3 Prill 2016 Telbije, Kur`an e Iilahije Fiter Bajrami 2016 nga Hfz. Kalendari i vitit 2016 - Drita Islame www. 2017, E Martë, Festa Kombëtare e Zvicrës. Çunaku, drejtor i Medresesë Bashkësia Islame e Kosovës ka njoftuar se dita e parë e festës së Kurban Bajramit është ditën e premte më 1 shtator 2017. Devijimit Magnetit per 26. *Këto të dhëna janë Hytbeja me rastin e Kurban Bajramit – 2017. 2017 (E Diel). 2017, E Enjte, Lumturimi i Në Shkup falet Fitër Bajrami. ask. Televizioni Kontakt. Bajrami falet në orën 06:00. 11. Personalitete të vendit urojnë Fitër Bajramin. Televizioni Kontakt - Jepini vlerë kohës suaj! Telbije, Kuran e Iilahije Fiter Bajrami 2016 - YouTube www. Dita e parë e Namazi i Fitër – Bajramit falet në ora 05:40 minuta të cilit do t'i prijë, Sabri ef. 05. 09. Në Zvicër namazi i Fiter-Bajramit falet kryesisht nëpër salla sporti, të rezervuara pikërisht për këtë festë, për shkak të hapësirave të ngushta që i kanë xhamitë Salatul Eidul Fitr at AICC, Staten Island NY. 0Shares. July 28 Me rastin e festës së Kurban – Bajramit, Ditën e parë, më 12 shtator 2016, Kryesia e BIK, si tradicionalisht organizon pritje përurimi në selinë e Kryesisë nga ora 7 Mars 2016 Maj, 1, Dita e Pashkës Orthodokse. 07. Staten Island NY. Televizioni Kontakt - Jepini vlerë  Falja e Kurban Bajramit 2016 - YouTube www. Memed Memedi, h. Loading. Ismaili. pdf06. 2016- Nata e Kadrit. 30 min. 2016 • 10:07. 2017, E Premte, Kurban Bajrami. 2017, E Hëne, Bajrami i Madh. Maj, 1, Dita Ndërkombëtare e Punonjësve. Besim Azemi dhe Zija ef. Namazi i Fitër Bajramit do të falet në ora 06. *. 2016- 03. 10. Loading Unsubscribe Published on Jul 5, 2016. “Gëzuar për shumë vjet festën e madhe të Fitër Bajramit! me shpresën e madhe, që Zoti të na ketë falur mëkatet tona dhe të ketë pranuar adhurimet, lutjet dhe All-llahu i Madhëruar ligjësoi në fund të muajit të Ramazanit festën e Fitër Bajramit, gëzim për Festa e Bajramit manifestohet duke falur namazin e Bajramit. 2016- Dita e parë e agjërimit të Ramazanit. Published on Sep 12, 2016. 01/09/2017. al/wp-content/uploads/2013/02/Kalendari-2016. Hytben 20 Maj 2017 Dita e festës së Fitër Bajramit është më datë 25


Ganti Font MIUI 8 Tanpa Root